Winter in Waulsort

Als u dacht dat Villa 1900 enkel in de Paas-en zomervakantie actief is, heeft u het mis! Ook in de herfst- en wintervakantie staan er toffe activiteit en aangename dingen te doen op het programma.

Kom dus naar uw zuiderburen, namelijk naar Waulsort! Dit dorpje, ook wel de parel van de Maas genoemd, ligt op het wildste stuk van de rivier en staat bekend om zijn wondermooie landschappen, zijn prachtige middeleeuwse en Art Nouveau's architectuur, zijn buitengewone kalm en nog zo veel meer.

Villa 1900 blijft open elk weekend in de winter, en de hele week behalve op maandag gedurende de Belgische schoolvakanties.

Op dit moment kunt u nog hier gezellig wandelen, een elektrische fiets huren, de grotten van de Pont d'Arcole en het kasteel van Freÿr bezoeken, de nieuwe tentoonstelling van het Waulsortium en de unieke sfeer van de Villa 1900 ontdekken, van een pianoconcert genieten, of met de Afrikaanse maaltijd een warm avondje beleven. Bijvoorbeeld.

Elke avond is het ook zeker mogelijk onze aparte keuken te proeven, in de Belle Epoque's sfeer van de Villa 1900, op reservatie.

Christmas- of Nieuwjaarmaaltijd kunt u ook bij de Villa 1900 reserveren, voor de zeer juiste prijs van 30 € (of 55 € met een selectie van regionale wijnen).

U heeft het zeker wel bubbel en dwars verdient om van enkele mooie rustige dagen te genieten. Kom dan zonder te twijfelen hier: wij onthalen U hartelijk voor een onvergefelijke pauze…

Hopelijk tot binnenkort!

Noel 2017 affiche 1

Noel 2017 menu detail