Voor bedrijven

Villa 1900 heeft zich toegelegd op het ontvangen van bedrijfsteams en groepen uit het verenigingsleven.

Wij bieden de mogelijkheid om even een moment in te lassen om:

  • - de cohesie van het team te versterken (teambuilding)
  • - de balans op te maken van een project of een werkjaar en na te denken over uw werkprocessen
  • - een opleiding te voorzien voor uw team met het oog op nieuwe ontwikkelingen en werkprocessen in uw sector.
  • - het organiseren van een speciale vergadering.
  • - een kwaliteitsevent of meeting te organiseren
    Etoile mise au vert nl

Waarom zou je zo’n herbronning overwegen ?

Kent U het verhaal van de twee houthakkers ?

Twee houthakkers werken samen voor de eerste keer. Eén van de twee werkt frenetiek als een dwangarbeider en neemt ‘s middags slechts een korte pauze. De tweede daarentegen werkt op een rustig tempo en last geregeld een pauze in. ‘s Avonds is de eerste volledig uitgeput, hoewel hij minder bomen omgehakt dan zijn collega. “Hoe is dat mogelijk ? “, vraagt de ene aan de andere. “Ow dat is heel eenvoudig”, antwoordt deze, “Tijdens elke pauze slijp ik mijn snede bij !”

Herbronning en open denken laten U toe om het team te onttrekken aan zijn dagelijkse werkomgeving om zo even de bestaande hierarchische verhoudingen van het bedrijf of de vereniging los te laten. Zo kan men op creatieve wijze en met een frisse blik zowel de werking als de toekomstige projecten van het team evalueren en tegelijkertijd een nieuwe dynamiek tussen de groepsleden op gang brengen.  (Buiten het kader treden schept de mogelijkheden om zich op een andere manier te profileren en tegelijkertijd ook de overige teamleden op een andere manier te leren kennen; de fijne herinneringen en leuke momenten die samen beleefd worden versterken het groepsgevoel en versterken de groepsidentiteit).

De herbronning is een stop-moment (een “leegte” die men zich eindelijk toekent) die aan het team opnieuw coherentie en vernieuwende krachten verleent door een dubbele denkbeweging, naar het middelpunt toe als een terugkeer naar de bron, de basiswaarden en doelstellingen van het team en, middelpunt-vliedend als een aanpassing aan de omgeving vanuit een systemische benadering om aldus nieuwe denkpistes te ontwikkelen buiten de platgetreden paden.

De villa 1900 stelt U al zijn troeven ter beschikking om het succes van deze vruchtbare benadering te garanderen.

Is er een betere manier om openheid te scheppen en buiten het kader te denken dan ons uitzonderlijk kader te komen opzoeken waar .. alles verschillend is ?

Kortom de luxe van ons “1900”-decor en de exclusieve service op maat die wij U aanbieden zullen zeker uw klanten en medewerkers overtuigen van het belang dat U hen toekent.

 

Onze coordinatrice, die trainer is in mentale mobiliteit en sterke affiniteit heeft met het systeemdenken, stelt al haar haar ervaring tot uwer beschikking, en dat samen met een heel team dat gewend is om “anders te denken” en het groepsgebeuren als een kracht te gebruiken. Wij werken ook met verschillende partners die een expertise hebben in persoonlijke vorming en groepsanimatie, zo U dat zou wensen.

Ons aanbod is dan ook tweeledig. Enerzijds stellen wij U onze vergaderzalen ter beschikking, met de mogelijkheid om te genieten van onze duurzame keuken. Anderzijds hebt U ook toegang tot ons opleidingsaanbod, inclusief een brede waaier aan teambuilding-activiteiten. Alles is mogelijk bij Villa 1900 , en dat ook voor kleine groepen met beperkt budget.

De pluspunten van Villa 1900, ten opzichte van het overige seminarie-aanbod:

- het kader dat de deelnemers centraal stelt
- het flexibel budget dat ook haalbaar is voor kleinere groepen
- het uitgebreide opleidingsaanbod en aanverwante diensten waaronder heel uiteenlopende teambuilding-activiteiten
- Out-of-the-box-denken staat bij ons centraal
- ons netwerk van partners
- Al onze activiteiten zijn duurzaam en ecologisch verantwoord: voor ons kiezen is investeren in een betere toekomst. Wij staan voor de waarden die uw bedrijf of vereniging  ook hoog in het vaandel draagt.
- De rust van onze utizonderlijke groene omgeving : Waulsort is een oase van zuivere lucht en groen, waar wij gespaard blijven van geluidspollutie.

 

Onze “bedrijfsmailing” geeft U een beeld van onze mogelijkheden.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen voor groepen van 6 tot 35 personen.

 

Vanaf 15 personen (week) of 25 personen (weekend) kan U volledig beschikken over onze “brasserie”, met de bijbehorende ruimtes (het salon , de bilbiotheek, het terras en de tuin).

 

Wij bieden U ook graag een begeleiding aan van uw bedrijf of vereniging om te evolueren naar een duurzamere omgeving. Deze zal voornamelijk in situ plaatsvinden volgens de modaliteiten die we samen kunnen bepalen, eventueel met een dagbezoek aan de Villa 1900. Aarzel niet om contact met ons  op te nemen hierover : now@waulsort.be

 

Enkele getuigenissen in ons gastenboek of op facebook